Керамічні ножі — ідеальне рішення для акуратного нарізання м'яса, риби, хліба, сиру, ковбаси, овочів, фруктів та інших інгредієнтів. На відміну від леза зі сталі, кераміка не залишає жодних слідів окислення на продуктах, тому їхній смак залишається природним і без сторонніх присмаків. У разі правильного використання ножів із кераміки вони слугуватимуть Вам тривалий час, не вимагаючи водночас додаткового заточування леза. Використовуйте обробні дошки з дерева, пластику або силікону Матеріали: лезо з цирконієвої кераміки ручка з ABS-TPR-пластику "soft-touch" чохол з ABS-пластику Довжина леза, см: 15 Колір ручки: червоний, блакитний, салатовий, фіолетовий Особливості: екологічно чистий матеріал пластиковий чохол у комплекті зручна ручка "soft-touch" бездоганно ріже не вимагає заточування, не іржавіє легко надається чищенню Застереження: не рекомендується використовувати для різання кісток, твердих і заморожених продуктів
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Тип | Ніж кухарський |
Матеріал леза | Кераміка |
Інформація для замовлення
- Ціна: 290 ₴