Кухонні ножі — те, без чого неможливо обійтися під час приготування їжі. За тисячі років кулінарної історії людство винайшло найрізноманітніші різновиди ножів: універсальні, обробні, обважнювальні або філейні. Добрі кухонні ножі в усі часи цінувалися дуже високо. Матеріал: неіржавка сталь, дерево Особливості: сучасний дизайн довжина леза 12.5 см якісне заточування практичні у використанні зручні дерев'яні ручки легко очищаються й миються Шт/яст.: 50
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Підходить для миття в посудомийній машині | Ні |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Тип | Набір ножів |
Користувацькі характеристики | |
Матеріал ручки | дерево |
Інформація для замовлення
- Ціна: 278 ₴